hejdå finalina!

09.01.2017 kl. 20:00

 

 

 

Jag är Lina, inte speciellt fin men jag tycker det låter fancy på en blogg :) Är 17 år och älskar mina vänner och armband. Tycker snö är äckligt, kallt och vått och tänker flytta någonstans där det är evig sommar. Kläder tycker jag också är mycket roligt.

 

Så där såg det ut när jag skapade min blogg på ratata 2010. Jag var 17 år och tyckte Fina Lina lät fancy. Nå, nu är det dock så att jag 7 år senare inte riktigt är lika stolt över det namnet längre och skäms lite varje gång jag säger högt min bloggadress. Därför tänker jag göra något jag velat göra länge, det vill säga byta bloggadress. 

Ni hittar mig numera på linaalicesofia.ratata.fi ! Komsi komsi!

Fina Lina får stanna kvar som ett fint och skämskuddefyllt arkiv. Det känns ändå helt otroligt att ha en så stor del av sitt liv dokumentrat på det här sättet.

 

 

... ....