förra årets mål.

06.01.2017 kl. 17:48

 

 

Förra året har egentligen redan försvunnit ur mitt medvetande. Nya Moleskine-häften känns alltid som den starkaste symbolen för nystart. Men för att riktigt snabbt blicka bakåt, så hade jag helt glömt bort att jag skrivit upp några punkter inför 2016. Typ mål eller något. Tänkte kolla lite hur det lyckades.

2016:

- ska klä mig lekfullt och precis som jag känner. 

Om jag menade lekfullt som rosa fuskpälsar och glittriga jumpsuits, så jo. Men jag har nog haft en mer avskalad stil det här året förutom att jag vågat använda mer färg efter alla helsvarta år. Jag har varit ganska nöjd över mina kläder det här året, tror jag. 

- läsa mer skönlitteratur.

Min första reaktion var: Nä, tyvärr. Men sen insåg jag att jag faktiskt konsumerat ganska mycket litteratur det här året. Mycket tackvare ljudböker. Jag är en långsam läsare som ibland tappar koncentrationen av frustration att boken inte går framåt. Därför är det skönt att varva med att lyssna när någon annan läser. Blir mycket fler böcker i månaden på så vis. 

Några av de böcker jag konsumerat: Just kids, Hela Kakan, Ängeln i Groznyj, Tid, Den allvarsamma leken, Tripprapporter, Glöm mig, Skynda att älska, Allt som blir kvar, Alla borde vara feminister, Utan personligt ansvar, Medan han lever etc. 

- börja dansa igen. ska bli så roligt!

Ja! Och så roligt det varit. Under våren dansade jag hiphop och show i Åbo två gånger i veckan. Nu i Vasa dansar jag balett en gång i veckan. 

- ge mer rum för kreativitet.

Väldigt flummigt mål. Men nä, ganska dåligt nog. 

- lyssna på mer musik.

Ännu sämre. Jag har lite tappat mitt brinnande intresse att hitta ny musik som jag hade för något år sedan. Det är synd. 

- ta mer bilder. ifall man går två år bak i tiden i min blogg är den mycket mer händelserik, färgstark och fin att titta på.

Mest blir det ju mobilbilder, och när det dyker upp en bild tagen med en riktig kamera är det oftast min kille som tagit den...

 

Mål för 2017:

- Samma som Louise: Mindre prestationsångest. Måste alltid, alltid påminna mig själv om det. Jag måste sluta vara så rädd för att mislsyckas.

- Vara snäll mot mig själv och andra. Vårda relationer men inte känns skuld för att jag inte har tid och ork att hålla bra kontakt med alla.

- Överleva Vasa. 

- Flytta in i en nice lägenhet i Åbo när jag är klar med Vasa.

- Fortsätta med min ganska nyfunna avslappnade relation till träning. Träna när jag känner för det, skippa när jag inte vill.

- Banta min garderob och skänka bort hälften. Seriöst, om någon är intresserad av kläder jag inte använder för lite får man komma och gräva i min garderob. 

- I alla fall börja skriva min gradu.

 

... ....
Kommentarer (1)
Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA10.04.17 kl. 15:57