lugnt lov.

05.01.2017 kl. 18:31

 

 

Eftersom jag tacksamt nog fortfarande har jullov utan några måsten(eller tentlänsing! tror det typ aldrig hänt tidigare under min tid som studerande). Jag spenderar mina dagar i Åbo med att sova länge, läsa julklappsböcker, varva mellan Gilmore girls/The Affair/Rita på netflix, Afrikas sjärna/Scrabble och planera maträtter. Jag tycker om att se på olika serier samtidigt, gärna väldigt olika slags serier. Då har man alltid en serie för varje humör och hjärnkapacitet.

Igår var jag till frisören för att ljusa upp håret lite. Min kille säger att han inte ser någon skillnad från min tidigare färg, men det är faktiskt mycket ljusare. Min hair goal just nu är Noora i Skam, haha. Men för att inte fräta bort håret med en gång måste jag nöja mig med den här nyansen nu.

Nu ska jag njuta av mina sista dagar i Åbo innan jag åker upp till Vasa igen på söndag.

 

... ....
Kommentarer (2)
vad skönt med lugnt lov och mycket snyggt hår! tror ganska många har noora som inspis nowadays, vill själv börja bära mycket mer läppstift tex :D
miilo05.01.17 kl. 18:56
tack!! jo, jag kan tänka mig det haha :D men vad kan man, hon är skit snygg!
05.01.17 19:35
Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA10.04.17 kl. 15:54