min julafton.

28.12.2016 kl. 20:09

 

Det känns redan som en hel evighet sedan, men så här såg min julafton ut. På förmiddagen sjöng vi julsånger vid ett äldreboende här i Sibbo. Det är en fin tradition som jag gärna håller fast vid. Det känns skönt att börja julaftonen med någon form av god gärning och glömma all onödig hysteri kring dagen för en stund. 

Efter julsången åkte jag och mina bröder en sväng till Borgå för att äta risgrynsgröt hos Mommo samt hälsa på lite fler släktingar. Sen fick vi skynda oss tillbaka till Sibbo för att hinna till julkyrkan och sedan äntligen sätta oss vid matbordet. Vi hade en jättefin julafton tillsammans med kusinerna och farföräldrarna och jag uppskattade min släkt lite extra det här året.

Jag får ibland dåligt samvete över att visa upp bilder från vårt firande eller prata om hur idylliska julaftnar vi haft genom åren. Jag vet att det är långt ifrån alla som har en så rosaskimrande relation till julen som jag, och det gör mig ledsen och obekväm. För många är julafton årets värsta dag, och jag måste erkänna att jag i min naivitet inte riktigt förstått det förrän i år. Jag vet att jag är väldigt lyckligt lottad som kan säga att julafton är den bästa dagen på året, och att jag aldrig behöver vakna upp med en orosklump i magen på julaftonsmorgonen. Men det är viktigt att komma ihåg att högtider kan vara knepiga för många.

Så oberoende om ni firade eller inte så hoppas jag att ni hade det bra. Kram.

 

... ....
Kommentarer (2)
Mysiga bilder :)
Daniela28.12.16 kl. 21:20
Tack!
03.01.17 11:29
Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA10.04.17 kl. 15:56