vad jag gör en tisdag.

29.11.2016 kl. 21:32

 

 

  • Sitter i skolan och försöker begripa mig på filmning, videokameran och bildberättande. 

 

  • Ser på The Crown. Serien innehåller alla elemet jag behöver. Den är som gjord för mig. 

 

 

  • Lyssnar på julmusik med baby Queen Bey:

 

 

 

 

  • Googlar alternativ julmat.

 

 

  • Övar på mina balettsteg.

 

  • Drömmer om skor och väskor. Så himla onödigt, men så otroligt startk habegär. 

 

 

 

 

Bildbild, bild, bild, bild.

 

Det var allt för mig ikväll. Nu ska jag fortsätta sträckse The Crown. 

 

... ....
Kommentarer (1)
Haha, veganska recept uppe i en tab och läderväskor i den andra. Känner lite igen mig :(
c29.11.16 kl. 23:09
Jag vet, skenheligt osv. Men jag försöker så gott jag kan, samtidigt som jag kommer ihåg att vara lite förlåtande mot nog själv. Jag är långt ifrån perfekt(och är högst medveten om det), men jag tänker inte piska på mig själv mer än nödvändigt. Det gör jag redan tillräckligt som det är. Jag gör det jag kan/kommer ihåg/orkar/är bekväm med i stunden. Ett steg i taget...
30.11.16 23:37