förra helgen.

08.11.2016 kl. 20:53

 

 

Jag tror inte att jag någonsin varit så mycket sjuk som jag varit den här hösten. Jag vet inte vad det bror på men det börjar verkligen tära på mina krafter. 

Under helgen var T här i Vasa, vilket var jätteskönt. Jag har haft lite ångest över att bo här den senaste tiden. Det känns så långt ifrån allt bekant. Speciellt när skolan är intensiv och man är förkyld behöver man verkligen sitt trygga nätverk. Som tur får jag riktigt snart göra praktik i Åbo i två veckor.

På grund av att jag var ganska svag och trött så tog vi det väldigt lugnt under veckoslutet. Vi hängde mest inne men vågade ut oss på ett par promenader i kylan. Nu är det hejdå fäshiön och hej michelingubbe! Jag klarar inte av att frysa. 

Nu ska jag försöka gå tidigt och sova för att orka upp tidigt imorgon. Förhoppningsvis vaknar jag upp till en värld där en kvinna är USA:s nästa president.

 

... ....