en helg med besök.

31.10.2016 kl. 18:00

 

På fredagen gick jag till busstationen i regnet för att möta upp veckoslutets häng. När Kent släppte sina biljetter i mars var jag snabb på att köpa två stycken till konserten i Vasa så att Hanna skulle ha ett bestämt datum för att komma hit på besök. Smart grej!

På kvällen drack vi prosecco och åt falafel med tabbouleh,  hummus och annat gott. Roligt att få göra mat medan någon annan hänger i ens säng med ett glas bubbel och Kent spelar i bakgrunden. Perffa. Lite senare gick vi in till stan för att dricka öl och prata om psykologer. 

Nästa dag sov vi tills vi vaknade och gick sedan ut i solskenet(!). Jag visade bland annat min skolbyggnad och så gick vi omkring och tittade på grejer i butiken. 

Men ganska snart var vi tvungna att söka oss hemåt för att äta en balja musselpasta var, och dra en extra tjock eyelinervinge över ögat. 

Lördagen var ju Kent-dagen, som jag redan skrivit om. Vi åkte dit med Ida och Madde som också ska flytta till Vasa snart. Kul!

Efter konserten var vi ännu fyllda av adrenalin så vi fortsatte ut i vimlet. Skönt att hänga med så personer avslappnade och roliga människor. Sammanfattning: Kent + bra människor = väldigt lyckad kväll. 

Nu ska jag springa på balett!

 

... ....
Kommentarer (1)
Jag gillar jättemycket bild nr 1 i inlägget! Väldigt stämningsfull =)
Tessu02.11.16 kl. 18:52
tack! :)
04.11.16 17:40