piffat hår.

27.10.2016 kl. 20:04

 

 

 

 

Jag tycker det är otroligt skönt när någon pysslar om en och tar på ens hår i några timmar. Jag njuter extremt mycket av att gå till frisören och ser det som en lyx jag gärna unnar mig för att känna mig fin. Bästa stunden är huvudmassagen medan frisören lägger i balsam, och de gånger man är riktigt nöjd med resultatet. I dag när jag råkade få en extra ledig dag beslöt jag mig för att glida ner i en salongsstol och ljusa upp håret lite.

Min naturliga hårfärg blir mörkare hela tiden och jag tycker inte alls om den. Den är så intetsägande och tråkig. Helst av allt skulle jag vill ha platinablont hår, så där riktigt vitt. Men för att vara lite snäll mot mitt stackars hår nöjer jag mig med en nyans närmare min egen hårfärg. Tillsvidare.

Blev extra nöjd efter dagens frisörbesök eftersom hon lyckades damma bort allt gult ur håret och dessutom lockade håret så fint. 

 

 

... ....