bloggarkivet.

11.10.2016 kl. 10:26

 

Bilderna i mitt arkiv är huller om buller just nu så jag hittar inte de rätta. I stället kom jag över lite gamla bloggbilder vi kan titta på under tiden. Det är en skräckblandad förtjusning att ha bloggat sig igenom hela tonåren typ.

 

15 år i min favoritoutfit.

 

16 år och en väldigt bloggig mössa på den tiden. Kommer ihåg att Elin Kling hade typ en likadan.

 

Sån bebis ändå.

 

Jag tror det här är sista året i gymnasiet och håret var vitt och läpparna röda.

 

Sen blev jag goth. Nå nej. Men färgade mörkt hår under mitt första studieår. 

 

Jag gillade den dramatiska looken med mörkt hår mot blek hy.

 

Ibland var jag hiphoptjej_93

 

Poserade som vanligt.

 

Kommer ihåg att jag var nöjd med den här looken. Snart tre år sen.

 

Vägen mot ett ljusare svall tog en rödaktig kurva. Kände mig lagom svår med hatten.

 

Så, det var den tillbaka blicken! Om ni är sugna på fler så finns det gott om halvpinsamt material.... heh.

 

... ....
Kommentarer (2)
säkert fascinerande/smått komiskt att läsa sina tonårstankar? coolt om du t.ex. sku lyfta fram någo gamla åsikter eller liknande och kommentera dem nu! bilder är nog också roliga om det blir fö mycke :D
tuokaa ääntä11.10.16 kl. 21:06
bra idé! ska se om jag hittar något jag täcks dela med mig av haha :D
12.10.16 16:51
Konsekvent söt :)
Höstblåstsgästen12.10.16 kl. 11:27
^^
12.10.16 16:51