höstlistan.

06.09.2016 kl. 08:10

 

 

Beskriv din kommande höst i tre ord. Nytt. Förväntansfull. Hektisk.
Vilka är dina bästa minnen från sommaren 2016? Roadtrip till östra Finland, kräftisveckoslut och Flow.
Vad är det bästa/sämsta med hösten? Bästa är känslan av nystart och att komma in i rutiner igen. Det sämsta är att det blir mörkt och att jag flyttat långt ifrån alla mina bästa människor.
Hur höstmyser du? Väldigt klichéaktigt mys med dubbla täcken, te och netflix. Eller lång fika hemma hos någon kompis(buää nu börjar jag sakna alla :((((.... ).
Vilka böcker har du planerat att läsa i höst? Naondel, In transit och Brott och Den allvarsamma leken.
Dina 3 bästa hösttips - alla kategorier? Kom ihåg att det är fortfarande okej att ta tid för sig själv och chilla semesteraktigt ibland trots att vardagen satt igång igen. Din hälsa är viktigare än alla prestationer. Se om alla säsonger av Sex and the City och skaffa dig en hobby. Så glad att jag börjat dansa balett här i Vasa.
Hur ser din höstoutfit ut? 

 


Har skol/jobbstarten fört med sig några insikter? Börjar först på onsdag så kan inte svara på det ännu. Men tror det blir bra.
Vad har du på TO-DO listan just nu? Föra min cykel på reparation, köpa nya balettskor och lära känna min nya stad.
Några tips på hur man botar höstdeppigheten? Inte kräva för mycket av en själv. Se på mer netflix och umgås med vänner. Ta det lugnt.

 


 

Bästa musiken för regniga dagar? Jag är faktiskt den där människan som sätter på klassiskt. Debussy, Fauré, Glass, Tiersin... Eller sen Beyoncé och tung hiphop.
Vad är två nya grejer du vill lära dig i höst? Dansa balett och att använda all teknik/redskap man behöver för att jobba i mediavärlden.
Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film? Eftersom alla ser på Gillmore Girls just nu antar jag att jag komma plöja igenom den serien snart. Men annars, andra säsongen av Jane the Virgin och Narcos. 
Vilka bloggar frossar du i för tillfället? Ganska samma som alltid. Mycket ratata-bloggar alla typiska niotillfem/flora/blondinbella.
Topp tre favoritdrycker i höst? Kaffe(året om i stora mängder), rödvin och citronvatten.
Vad är den höstigaste maträtten? Rotsaker i ugnen. Så gott. Kan inte vänta på att priserna på rotsaker störtar i butikerna.

 


 

Var hänger du helst under helgen? I Åbo med Tuomas och vänner. Först hemmachill(helst av allt Fridas förra lägenhet på tavastgatan med gin&russian, vårrullar och massor skvaller), sen en öl på Alvar och sen Dynamo.
Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? Jag far högst troligen till Island någon gång under hösten och hälsar på Natasha som bor där just nu. 
Hur förbereder du dig för vintern? Min plan i år är att omfamna vintern med en mer positiv inställning än vanligt. Lura mig själv att jag tycker om vinter. Fokusera på sådant som jag tycker om, som innomhusmys.

 

... ....
Kommentarer (2)
buää saknar åbokaffe med dig också fina! vi måste långfika när du kommer nästa helg. Eller köra helgen som du beskriver att den ska se ut!
Hanna06.09.16 kl. 17:51
Jo! Väntar så på att träffas i Åbo <3
06.09.16 21:59
Alltså blir så blödig av att läsa både din och Hannas blogg. Saknar er så mycket! Och min lägenhet, och alla GRkvällar och lunchdeittin osv osv osv. xxxx
Frida12.09.16 kl. 12:41
Saknar er med så otroligt mycket! Vår vardag(och festdag) i Åbo förra året var så bäst <33
15.09.16 20:43