en vecka.

21.05.2016 kl. 13:26

Fredag.

Frida och Louise hade avskedsfest. De kommer vara i Stockholm hela nästa år </3 Så najs för dem, men så bajs för oss alla andra. Näädå. Nu har man bara en bra orsak att åka till Stockholm och leva ett niotillfem:igt söderliv. Här gosade i alla fall Danne, Fanny och Kress i Fridas säng. 

Lördag.

Helt odokumenterad dag. Lurade några personer som aldrig sett på Eurovision att se på hela spektaklet med mig. Är det en väldigt finlandssvensk grej att vara väldigt insatt trots att man egentligen avskyr musiken? Gjorde i alla fall mycket god hummus för att sällskapet skulle orka sitta de många, långa timmarna framför tvn.

Söndag.

Vegehamburgare. Alltså yummy. Så. otroligt. goda. 

Måndag.

Innan vad jag trodde var min sista tent. Hah! Så bekvämt och lätt ska väl livet ändå inte vara....

 

Tisdag.

Välbehövlig öl och gossip med Frida. 

 

Onsdag.

Min vegetariska bolognese gjort på quornfärs blev riktigt, riktigt god. Jag gör rätt så mycket mat just nu och experimenterar med nya vegetariska rätter hela tiden. Jag kanske borde dela med mig lite av min matlagning? Skulle det intressera någon?

 

Torsdag.

Packade ihop min lägenhet.

Hejdå lilla skrymslet. Du fick vara med mig under mina mörkaste dagar och bär på så mycket dåliga minnen och känslor. Jag klarade inte av att uppskatta dig tillräckligt.

En sista måltid i Fridas lägenhet. 

 

Fredag.

 

Selfiepaus mellan uppsatsskrivande och kaffe i Puolalaparken. T bor så nära så vi bara gick ut med kaffekoppen i ena handen och ikaffe i andra. Sen trotsade vi fredagsfestilgheter och badade bastu istället. Resten av kvällen fortsatte i skrivandets tecken och ett par avsnitt Jane the Virgin(jag vet inte om jag ska rekommendera eller inte. men det är så himla underhållande och lätt serie att kolla på haha. finns i alla fall på netflix)

Idag fortsätter uppsatsskrivandet och på kvällen ska jag se Ruger Hauer. Kul!

 

... ....
Kommentarer (1)
Ja!! (Angående om du sku dela med dig av dina experiment i köket)
Och ja, välkommen till Stockholm xx
Louise22.05.16 kl. 13:27
Men då ska jag försöka bli bättre på att dela med mig då! :D och tack! xx
23.05.16 21:39