lite kent sorg.

18.03.2016 kl. 11:38

 

 

Kent har varit min trogna följesslagare under de mest kritiska tiderna under mitt liv. Även om Vapen & Ammuniton är mitt favoritalbum inom alla kategorier så lyssnar jag nu för tiden ganska sällan på låtarna. Så fort jag sätter på albumet hugger det till i bröstet och jag slungas tillbaka till en förfluten tid. 

Trots att jag benämner Kent som mitt favoritband så har jag aldrig sett dem live. Det kanske låter märkligt, men på något vis har jag varit rädd för det. En del av mig är rädd för att magin ska förstöras och en anna del är lite rädd för att jag bara ska stå och hulkgråta genom hela spelningen. 

Eftersom detta geniala band bestämt sig för att sluta kände jag att det var ett måste att se dem. Så nu har jag biljett till konserten i Vasa(en ska ju hänga där nästa studieår)och kan knappt vänta. Dessutom var jag så smart att jag köpte en biljett åt Hanna så hon är tvungen att komma på besök, hehe.

Trots att det är sorgligt att de ska sluta så är det ändå inte så överraskande. De kanske har gjort sitt nu, och jag är tacksam för att alla låttexter. Kent är så mycket mer än ett band. Forever Kent girl.

 

... ....
Kommentarer (1)
Ja har sett Kent live för typ fyra eller fem år sen i stan när dom spela på en såndän parkgrej en sommar. Så värt de♡ behöver inte vara orolig
kata20.03.16 kl. 21:52
Okej vad bra! Tror nog att det kommer va så värt det ^^ kram!
22.03.16 20:01