vardagen och sånt.

25.02.2016 kl. 20:01

 

 

På söndagen bjöd jag några vänner hem till Sibbo på kompissöndagsmiddag för att fira min brors 25 årsdag. Jag gjorde, om en får säga det själv, en väldigt god vegetarisk bolognese som Hanna så fint förevigade ståendes i vår matsal. Om jag fortsätter kocka så ivrigt som jag gjort på senaste tiden måste jag ju snart börja blogga om det så där riktigt på riktigt. 

Söndagsmiddagar med vänner är förövrigt ett koncept jag rekommenderar. Ytterst gemytligt.

 

 

När jag återvände till Åbo på söndagkväll var staden vit och jag suckade djupt.

 

 

Jag uppskattar dock att det fortfarande är ljust ute när jag går hem från biblioteket.

 

 

Så mycket mer resting bitch face än jag egentligen har just nu. Men lite tentstress känns oroligt i kroppen så helt hundra kan jag inte påstå att allting är. Men nästan.

 

 

Dagens morgonalger. Jag har alltid lust att föreviga mina gröna algersmoothies men jag antar att alla fått nog av algspamm ren. Det känns bara så spännande att hälla i sig något som ser så motbjudande och farligt ut. 

 

 

Nu sitter jag och räknar kluriga uppgifter med en lite fomo-känsla för att mitt samvete inte tillåter fest ikväll. Inte ens fast alla är på väg ikväll. Istället får jag nöja mig med några some- och bloggpauser mellan räkneuppgifterna, och med FIFA-spel och kraftuttryck som bakgrundsljud. På något sätt mysigt det med.

 

 

 

... ....