köttreflektioner.

16.02.2016 kl. 20:00

 

 

I mitt senaste Andetag-inlägg reflekterar jag över mina matvanor och min relation till kött. Jag har insett att kött är något jag lärde mig äta som barn trots att jag inte tyckte om det. Under de senaste åren har jag dragit ner på min köttkonsumtion ordentligt, och sedan jag såg dokumentären Cowspiracy känner jag mig allt mer redo för en veganskinspirerad diet. Tur hänger jag just nu rätt mycket med en som har samma syn på mat. 

Här kan ni läsa inlägget.

 

 

... ....
Kommentarer (1)
Känner igen mig i att köttet är något jag fostrades till att äta, trots att jag egentligen aldrig tyckt om det. Jag har inte ätit rött kött på ungefär fem år och försöker minska min konsumtion (som för övrigt är ganska låg) av fågel och fisk. Tvivlar på att jag (iaf inom en snar framtid) helt kommer lämna bort all animalisk föda, men siktar på att minska mängden så mycket jag kan. Min kropp verkar också vara glad över att inte påtvingas så mycket kött ;)
ett ritstift i din rumpa16.02.16 kl. 21:55
Jag tror inte heller att jag kommer att övergå till en helt vegansk diet, men en klart mer veganskt inspirerad diet. Jag mår så mycket bättre av det. Men mitt största problem skulle nog vara att lämna bort fisken. Jag älskar verkligen fisk!
17.02.16 10:02