skvaller, vietnamesisk mat, star wars och bloggbrunch.

25.01.2016 kl. 20:04

 

 

Linnis bild

 

Veckoslutet var fullplanerad med bra program, som sig bör ett veckoslut i januari. På fredagen skvallrade vi på bar Rento med Elin, Louise, Linni och Jenni. Och sedan sova en riktigt lång natt.

 

 

 

På fredagen kände jag mig fin med ordentligt med eyeliner och läppstift. Vad är jag utan min kattögon, haha?

På lördagen sken solen så starkt så jag kände mig tvingen att gå ut på en solskenspromenad med alla pensionärer vid Kuppis. I öronen hade jag första delen av Tårka aldrig tårar utan handskar. Gillar starkt att Jonas Gardell själv läser upp den.

 

 

 

När Hanna var klar med sin veckoslutsföreläsning möttes vi upp vid domkyrkan för att gå och äta vietnamesisk mat på Pho Ngon.

 

 

Vi lyckades mycket bra med vår beställning och fick denna fenomenala vermicellinudelblanding framför oss. Så, så gott. Dessutom hade vi synnerligen välbehövliga och intressanta diskussioner under middagen.

Senare på kvällen gick vi och såg den nya Star Wars-filmen. Mycket bra den med. Sådär riktigt på riktigt bra. 

 

 

 

På söndagen var det dags för ratata-brunch på Tiirikkala. Stället är alltid lika fint och jag gillar starkt Åbos ratata-människor. Mycket bra och smart folk. Jag känner mig alltid lite stärkt efter häng med ratata-bloggare. 

 

 

Jag satt bredvid Sara och Astrid och hade intressanta diskussioner om både högt och lågt. Plus poäng för männsikor som kan lära en saker.

 

 

Frida och Louise <3

 

 

Efter brunchen gick vi Hanna, Louise, Frida och jag till stadsbiblioteket för att skriva uppsatser, arbetsansökan och dylikt. Och självklart fnissa som tonåringar och skvallra om killar. 

Alltså förlåt men, hur ultimat veckoslut har jag inte haft? Jag vet att ni tänker "nåmen nog måst ju något av det där varit lite halvbra". Men nej, faktiskt inte. Livet ville unna mig ett riktigt bra veckoslut.

 

 

... ....
Kommentarer (1)
bloggbrunchen var så bra! skulle vara roligt att ordna fler träffar, tycker också att Åbos ratatamänniskor är bäst :)
julia25.01.16 kl. 23:11
Jag tycker absolut vi ska ordna fler träffar! Jag tror det är många som skulle vara med på det :)
26.01.16 17:35