veckoslutet i groningen.

21.05.2015 kl. 22:07

 

På fredagen steg jag upp klockan fem på morgonen och var lagom pigg när jag kom till flygfältet. Men när jag landade i Amsterdam och satte mig på tåget mot Groningen var tröttheten som bortblåst och jag var bara otroligt pepp.

Vädret var underbart sommarvårigt när jag anlände till mina gamla hoods.

Äntligen var jag återförenad med mitt team, Sylvikki och Natasha.

Vi lunchade i mitt gamla kök. Allt var precis som förr förutom lite nya människor i köket och en afrikansk man som bodde i mitt förra rum. Jag var flera gånger nära på att gå in där av gammal vana.

Det hade börjat blomma på innergården.

På vägen till butiken stötte vi på flera gulliga katter som ville gosa.

Jag tog en powernap för att orka med kvällen. Hade ju trots allt varit uppe rätt länge vid det här läget ren. Haha helt otroligt hur sjukt stökigt det kan bli när tre tjejer bestämmer sig för att bo på några kvadrat. Sylvikkis rum är på nedrevåningen i huset men vi ville intensivhänga så hon bodde också i Natashas rum.

Så lagade vi lite mat och så.

 

Sen bytte vi om och posade som aldrig förr innan vi festade med köksfamiljen och gick på hemmafester och barhoppade och sånt. Killarna i mitt gamla kök måste vara de snällaste som finns på hela jorden. Så mycket kärlek till dem. De är tyvärr inte så pepp på att bli på bild :(

Nästa dag vaknade vi upp och låg i en myshög och catchade upp. Helt otroligt hur mycket det finns att talas om och gå igenom.

Sen köpte vi chips, men främst för att de såg ut som katter. De smakade absolut ingenting och var ärligt talat ganska äckliga.

Men inga äckliga kattchips störde oss, för dagens programpunkt var att pierca oss lite.

Har länge varit sugen på att göra fler hål i öronen. Gjorde inte ont alls faktiskt.

Nypiercade strosade vi omkring i staden och jag blev överöst av gamla minnen. På kvällen hade vi lite fest i huset och jag passade på att träffa alla mina brasilianare. Söndagen gick också främst till att intensivhänga med alla mina kära i huset och middag på en mysig restaurang. Min Groningen-familj är så himla bra.

 

På måndagen åt jag med frukost Catherine innan det var dags att ta tåget till Schiphol och flyget till Finland. 

Den här resan var väldigt viktig för mig på många sätt. Främst för att den såg till att det inte blev ett så tvärt farväl i slutet av januari, och jag märkte att den här staden fortfarande är min. Även om jag inte bor här längre.

 

... ....